Senaste inläggen

5 stora inredningstrender 2024
  • 24 Feb, 2024

Inredning är en ständigt föränderlig konstform som speglar både samhällets smak och individens personlighet. Varje år ser vi nya trender dyka upp,och år 2024 är inget undantag. Här är en djupdykning i de fem stora inredningstrender 2024. 1. Eko-vänlig designMed ett ökat fokus på hållbarhet och miljövänlighet har eko-vänlig design blivit en central trend inom inredning. Materialval spelar en stor roll här – från återvunna material till naturliga element som trä och sten.

Inredningstips
  • 14 Apr, 2021

Inredningstips för ett mer harmoniskt hemVill du lära dig inreda som proffsen? Här på Inredning.net hittar du ett omfattande utbud av möbler och inredningsdetaljer som ger dig möjlighet att snabbt skapa den känsla som du eftersöker. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att erbjuda inredning online och här delar de med sig av sina bästa inredningstips och guidar dig till hur du kan förändra ditt hem och skapa olika stilar.

Belysningstips
  • 14 Mar, 2021

Användbara belysningstips för hemmets alla rumDet belysningstips som kanske är det viktigaste är att alltid använda sig av fler än en ljuskälla i ett rum. En lampa kastar en pool av ljus på ett begränsat område vilket varken är praktiskt eller särskilt mysigt. För att få till en behaglig belysning är det a och o att använda sig av flera lampor i olika färg, form och storlek. Hos oss hittar du ett stort sortiment av inredning online inklusive snygga lampor för alla rum.

Inredningstrender 2021
  • 15 Jan, 2021

Bland inredningstrender 2021 ser vi en hel del naturliga material. Träslag i alla dess former tar stor plats och återfinns i mer dekorativa inslag på exempelvis spegelramar, men även bland möbler av mer funktionell natur. Dessutom smyger det sig in allt mer hållbara material i hemmet, såsom bambu, vilket visar på att trendig inredning och miljömedvetenhet kan gå hand i hand. För att få mer inspiration gällande årets trender kan du leta efter inredning online.

Att inreda vardagsrum på ett mysigt sätt
  • 22 Dec, 2020

Letar du efter vardagsrum inspiration och inredningstips? Om du planerar att inreda vardagsrum och gärna vill åstadkomma en synlig förändring kan vi ge dig några tips. Att handla inredning online är numera att föredra och alla mått är angivna så att du i lugn och ro kan mäta hemma för att se att den nya inredningen passar in. Tänk på att man inte byter möbler så ofta så att du väljer produkter som du vill bo i under en längre tid.