Kuddar och plädar

Kuddar och plädar online

I vår online butik finns ett stort utbud av kuddar och plädar. Med dem så piffar du lätt upp ditt vardagsrum eller sovrum utan att det behöver bli dyrt. Välj bland flertalet nyanser och färger, allt ifrån krämvitt som kan ge ett elegant och vackert uttryck till mjuk beige, grå och svart. Fundera över om du vill matcha dina färger eller arbeta med kontraster. Kuddar och plädar online finns i olika material så som bomull, fleece och ull. Variera efter säsong och vad du känner för. Våra kuddar finns både med och utan fransar.

Så varierar du med plädar och inredning

Plädar online finns både med och utan mönster, och chunky pläd som är virkad är ett utmärkt sätt att höja myshetsfaktorn i höst- och vintertider. Av de olika sätt att förnya ditt hem, är heminredning tillgängligt för alla i olika prisnivåer. Arbeta med färger. Vita, grå och svarta nyanser passar de flesta kulörer, även färgstarka soffor och möbler. Utgå gärna ifrån dina olika favoritfärger och vilken stämning du vill skapa. Låt dig även inspireras av ett tema, till exempel grönt som skogen och blått som havet om du väljer naturen.

Kuddar och plädar med och utan mönster

Med kuddar och plädar håller du dig varm kyligare dagar, och kan även påverka stämning och humör. Det är aldrig fel med stora kuddar 70x70, och de passar utmärkt att kombinera med våra mindre kuddar. Välj till exempel en stor kudde med en kulör, och kombinera sedan med flera små kuddar med mönster eller tvärsom. Det finns oändligt många möjligheter när du väl börjar skapa ditt drömhem. Mönster går att finna med grafisk form, blommor, prickar, kransar och andra varianter. En del tycker om mönster i silver och guld som kan ge en gyllene känsla av exklusivitet. Utbudet varierar givetvis något efter säsong med.