Fåtöljer

Köpa fåtöljer på nätet

En fåtölj är både en extra sittplats och en vacker inredningsdetalj som lyfter ditt vardagsrum. Här hittar du ett ständigt uppdaterat utbud med fåtöljer i många olika utföranden. Valet av fåtölj är minst lika viktigt som när du ser ut en soffa. Det finns flera olika aspekter att ta i beaktande för att du ska hitta en fåtölj som du kan njuta av i många år. Utöver designen är material och stoppning två viktiga faktorer i valet av fåtölj och fotpall. Här hittar du bland annat läsfåtöljer och clubfåtöljer från utvalda tillverkare. I sortimentet finns sittmöbler som passar såväl en avskalad nordisk inredningsstil som den elegant kontinentala eller bohemiska stilen.

Ett stort utbud av tyg-, kalvskinns- och fårskinnsfåtöljer

Fåtöljer i skinn är säkra kort som passar de flesta inredningar. De är slitstarka och enkla att hålla rena. Skinn finns i en mängd olika utföranden, och bland de mest efterfrågade sittmöblerna återfinns fårskinnsfåtöljer. Skinn från får är ett naturmaterial som kan ha olika färg, generell rekommenderas därför att köpa fåtölj och fotpall samtidigt om man vill ha dem i samma färg. När det kommer till modeller är reclinerfåtöljer efterfrågade. Sådana fåtöljer erbjuder en plats för avkoppling då ryggstödet kan fällas bakåt och ibland har de även ett fotstöd som kan fällas upp.

Ta hand om din fåtölj på rätt sätt

Om du vårdar din nya fåtölj på rätt sätt kommer den hålla sig fin länge. Tänk på att starka produkter kan förstöra tyget eller skinnet på fåtöljer. Chansa därför inte med vanliga städprodukter som du har hemma. Ofta räcker det att torka av och dammsuga fåtöljen med ett specialmunstycke. Tygfåtöljer ska helst inte ställas i direkt solljus då det kan påverka färgen på tyget. Till en vilfåtölj i läder är det en god idé att inhandla ett kit med möbelvård. Behandla lädret några gånger per år för att undvika torrsprickor.

Fårskinnsfåtöljer kräver extra varsamhet då de mår bäst av att inte blötas ned för mycket. Dammsugning och baddning med en fuktig trasa gör ofta susen. Vid mer envisa fläckar kan speciellt anpassade produkter som ullschampo användas. Följ alltid tillverkarens rekommendationer när du tar hand om din fåtölj. Tänk även på att sätta möbeltassar på fötterna om du har ett känsligt golv och vill undvika repor.

Vi gör det enklare att hitta prisvärda clubfåtöljer

Vi på Inredning.net gör det enklare att hitta prisvärda fåtöljer från omtyckta och välkända märken. Sortimentet fylls på dagligen med nya trendiga möbler. Hos oss kan du köpa fåtöljer på nätet till extra bra priser. Vi lyfter fram prisnedsatta varor och kampanjpriser på ett tydligt sätt så att du aldrig ska missa de bästa erbjudandena. När du hittar en fåtölj som intresserar dig och klickar på den tas du vidare till den aktuella återförsäljaren. Våra kategorier underlättar för dig som vill jämför priser på möbler. Vi värnar om en trygg och säker e-handel som följer Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokal. Botanisera i utbudet och hitta en fåtölj som kommer förgylla ditt hem!